Ayuda
Un proceso participativo es una secuencia de actividades participativas (p.e. primero rellenar una encuesta, luego realizar propuestas, debatirlas en encuentros presenciales o virtuales, y finalmente priorizarlas) con el objetivo de definir y tomar una decisión sobre un tema específico.
Ejemplos de procesos participativos son: un proceso de elección de los miembros de un comité (donde primero se presentan unas candidaturas, luego se debate y finalmente se elige una candidatura), presupuestos participativos (donde se realizan propuestas, se valoran económicamente y se vota con el dinero disponible), un proceso de planificación estratégica, la redacción colaborativa de un reglamento o norma, el diseño de un espacio urbano o la producción de un plan de políticas públicas.
Agenda Urbana
Una oportunitat per transformar Molins de Rei
Acerca de este proceso
Una oportunitat per a transformar Molins de Rei
Què és una Agenda Urbana?
És un pla integral i participat que defineix la visió de futur del municipi, les línies d’actuació i projectes prioritaris atesos els Objectius de Desenvolupament Sostenible 2030.
Com serà l’Agenda Urbana de Molins de Rei?
L’Agenda Urbana de Molins de Rei és un nou model de planificació de tots els aspectes vinculats a l’àmbit urbà, que aporta una nova manera de planificar, finançar i gestionar el municipi, tot impulsant la participació de la ciutadania i dels agents implicats, des d’una perspectiva innovadora i sostenible.
Participa en l'enquesta i fes les teves aportacions
Estem elaborant el Pla d'Acció de l'Agenda Urbana de Molins de Rei en el qual es plantejaran accions concretes perquè Molins sigui una vila més accessible, segura, respectuosa i agradable amb els seus habitants i el seu entorn.
Hem definit 4 visions perquè Molins s'adapti als desafiaments actuals i necessitats futures:
1. Vila pròxima i saludable.
2. Vila resilient i sostenible.
3. Vila inclusiva i transparent.
4. Vila innovadora i atractiva.
Per a aconseguir les 4 visions proposades, hem identificat 27 àrees de treball, cadascuna amb accions que decidirem junts.
Per això, ens agradaria conèixer tu opinió, saber com a ciutadà/a en quines àrees hem de treballar. Per a això, pots valorar les 27 àrees de treball indicant la teva resposta en una escala del 0 al 5, on 0 significa "totalment en desacord" i 5 "totalment d'acord".
A més, ens agradaria que ens diguessis quines accions consideris necessàries per a millorar la vila.
L'enquesta estarà oberta fins el 18 de desembre.
Accés a l'enquesta
Execució del projecte
Informe d'execució del procés participatiu de l'Agenda Urbana
Certificat d’aprovació del document on es van tenir en compte les aportacions del procés participatiu
Compartir